Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen
Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen

Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen

Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen is een Amsterdamse brouwerij, opgericht door; vrouwen. Het hoofdkantoor zit op de Nieuwe Hemweg 4F en het proefcafé zit op Jan Pieter Heijestraat 119D-h.

Geschiedenis Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen is opgericht door twee zussen: Tessel en Do de Heij. Zoals zoveel brouwers, begonnen ze thuis, met een pan op het fornuis. Ze hebben het proces van het brouwen van bier zichzelf eigen gemaakt. Ze hebben zelf geen brouwerij, dus ze maken gebruik van de installaties van andere brouwerijen in de buurt. Binnen een korte tijd hebben ze de Nederlandse markt veroverd. Verspreid door heel Nederland is het bier van deze twee zussen te verkrijgen.

Bieren Gebrouwen door Vrouwen

De bieren van deze brouwerij hebben over het algemeen een aparte twist. Zo kunnen de bieren aroma’s van gember, bloesem of gin bevatten. Hierdoor zijn ze over het algemeen erg verrassend. Heb je trek gekregen in bieren van deze brouwerij? Dat snappen we! Wij hebben een selectie gemaakt. Of bekijk ze gewoon allemaal.

Brouwerij bezoeken

Aangezien ze zelf geen brouwerij hebben, is het niet mogelijk om de brouwerij te bezoeken. Echter… maart 2019 hebben ze wel de Gebrouwen door Vrouwen BAR! geopend. Deze bar is uiteraard wel te bezoeken. Kijk op hun website voor de mogelijkheden.