brouwerij frontaal
brouwerijfrontaal.nl

Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is een nog jonge microbrouwerij uit Breda. Ze zijn gevestigd op de Liniestraat 31. Ze omschrijven zichzelf als een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit en transparantie. Dit komt terug in de smaak van de bieren, maar ook in hun manier van handelen. Hun slogan luidt “Beer for Thought”. Ze willen mensen die hun bier drinken aan het denken zetten; waar komen deze smaken en aroma’s toch vandaan?

Geschiedenis Brouwerij Frontaal

De geschiedenis van Frontaal is nog niet heel lang. Ze zijn in 2015 ontstaan na een lange zoektocht naar verschillende smaken en aroma’s in bestaande bieren. Door zich veel te verdiepen in literatuur, ervaring op te doen bij bestaande brouwerijen en door gewoon ontzettend veel te proberen, hebben ze zich het brouwersgilde meester gemaakt. Met deze kennis maken ze verrassende bieren vanuit hun brouwcafé in Breda.

Bieren van Brouwerij Frontaal

Ben je nieuwsgierig geworden naar de bieren van deze brouwerij? Wij hebben een selectie gemaakt, of bekijk ze allemaal!

Brouwerij Frontaal bezoeken

Je kunt ook even een bezoekje brengen aan Frontaal. Ze hebben een mooi brouwcafé met een enorme verscheidenheid aan verschillende bieren. Je kunt even op hun site kijken wat de mogelijkheden zijn.