Momenteel is een heel populaire biersoort de IPA (Indian Pale Ale). Van dit biertype worden ook veel bierpakketten verkocht. Ideaal om cadeau te doen; aan iemand anders of gewoon lekker aan jezelf.

Kies een IPA bierpakket

Er zijn online veel IPA bierpakketten te krijgen. Wij zetten graag even op een rijtje welke opties er zijn en natuurlijk ook welke onze eigen voorkeur heeft. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud van het pakket met de bijbehorende prijs.

De populairste: Beerwulf IPA bierpakket

Bierpakket IPA Beerwulf

De bekendste en meest populaire is van Beerwulf. Beerwulf staat bekend om het grote aantal IPA-bieren wat ze verkopen. Dit pakket is het populairst omdat het net wat goedkoper is dan de andere IPA bierpakketten, terwijl er wel kwalitatief goede bieren in zitten.

Welke bieren?

In dit pakket zitten 16 bieren, waaronder: Oproer Black Flag, Gallia Session IPA, Beavertown Lupuloid, Steamworks Flagship IPA en nog vele anderen. Kijk hier welke bieren er nog meer in zitten.

Bestel direct

Mister Hop IPA bierpakket

IPA Bierpakket mister hop

Ook Mister Hop heeft een mooi IPA pakket van 16 bieren. Deze is wel iets duurder dan het pakket van Beerwulf. Kwalitatief gezien zijn de bieren van Mister Hop en Beerwulf wel aan elkaar gewaagd.

Welke bieren?

Bieren die in dit pakket zitten zijn onder anderen: Maximus Pandora, Kasteel Hoppy, Brewdog Clockwork Tangerine. Kijk hier welke bieren er nog meer in zitten.

Bestel direct

HOPT IPA bierpakket

Bierpakket IPA Hopt

Hopt kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een IPA bierpakket geïntroduceerd. In dit pakket zitten iets minder bieren dan bij Beerwulf en Mister Hop. 12 om precies te zijn.

Welke bieren?

In dit bierpakket zitten onder anderen: Brewdog Punk IPA, Goose Island IPA, Brewski Pango IPA. Kijk hier welke bieren nog meer in het pakket zitten. In dit pakket zitten wel een paar bieren van mooie brouwerijen. Het is dus echter wel een iets kleiner pakket, waar je relatief een klein beetje meer voor betaalt dan bijvoorbeeld bij Beerwulf. Ben je een doorgewinterde IPA drinker, dan is dit pakket wel aan te raden.

Bestel direct

Wat is IPA bier?

IPA staat dus voor Indian Pale Ale. Het is een biertype waar hop aan veel toegevoegd wordt, hierdoor kan het bier soms bitter zijn (West Coast IPA) of juist heel aromatisch (New England IPA). Hop heeft de eigenschap dat het bier langer houdbaar houdt, waardoor het vroeger verscheept kon worden naar India. Lees hier meer over IPA Bier.

Waar kun je een IPA bierpakket kopen?

Je kunt op veel plekken IPA bierpakketten kopen, maar wij raden toch wel aan om dit gewoon online te doen. Het zijn vaak redelijk grote pakketten, dus het is ideaal als deze gewoon gratis bij je thuisbezorgd wordt. Hoef je er zelf niet mee te zeulen.