EK Bier – De beste biertips voor EK Voetbal 2021

EK Bier maakt het EK Voetbal 2021 pas echt compleet! Bier en voetbal is natuurlijk een gouden combinatie. Het verhoogt de sfeer, smeert de kelen, is een goede dorstlesser en helpt tegen de spanning. Hoe kun je na 90 minuten een overwinning nou beter vieren met nog een rondje bier? En viel de wedstrijd tegen, dan vergeet je dat snel na een paar biertjes. Van bier kun je dus nooit te veel hebben. Hieronder tips om je standaard biertjes om te toveren naar EK Bier.

EK Bier vergroot de oranjekoorts

Pak groots uit met tapvaten

Uit ervaring weten wij dat het bier tijdens EK wedstrijden vaak rijkelijk vloeit. Sla daarom groots in met 5l tapvaten (geen apparatuur nodig). Dit is echt ideaal EK bier, het smaakt heerlijk en je medesupporters zijn je dankbaar voor deze geweldige bierbeleving. Je hoeft de tapvaten niet direct op te maken, al gebeurt dat misschien wel, je kunt ze eventueel nog 30 dagen bewaren. Er zijn verschillende bieren op 5l tapvaten te verkrijgen. Natuurlijk de écht Nederlandse Heineken, maar er zijn meer goede dorstlessers die in aanmerking komen als EK bier.

19.79
21.99
17.99

Lager - Euro Pale

Heineken – 5L Tapvat

14.99
17.99

IPA - International

Pelforth IPA – 5L Tapvat

20.99

Alles in het oranje, dus ook het EK Bier

Tijdens het EK kleurt heel Nederland oranje, dus waarom je EK bier niet? Er zijn niet veel bieren met een oranje etiket, maar Jopen heeft met de Mooie Nel North Sea IPA een heerlijk bier gebrouwen én in een oranje etiket gestoken. En zeg nou zelf, veel Hollandser wordt het niet met een naam als Mooie Nel en een verwijzing naar de Noordzee, toch? Bovendien is het een IPA en daardoor lekker stevig van karakter. Een bier dat goed overeind blijft als al je aandacht naar de wedstrijd gaat.

IPA - American

Jopen Mooie Nel IPA

2.15

Maak je EK bier compleet met deze accessoires

Geef je bier de accessoires die het verdient en kom zelf nog meer in de Oranje sfeer.

Normaal letten wij tijdens het voetbal kijken niet op netheid, oranje bierviltjes zijn voor het EK perfect. Het neemt niet weg dat er door al het enthousiasme een drankje omvalt, maar tijdens het EK is dat helemaal niet erg. Aangezien de viltjes van karton zijn, raden wij daarom aan genoeg in te slaan voor alle wedstrijden. Voor de goede orde, dat betekent 7 wedstrijden dit EK. Want die finale gaan we natuurlijk halen én winnen!

Waar smaakt je bier lekkerder uit dan een echt Nederland glas? Schenk die glazen maar lekker vol met die goudgele rakkers! Of moeten we goudoranje rakkers zeggen?

Onderstaande accessoires bestel je eenvoudig bij bol.com en heb je snel in huis! (zo lang de voorraad strekt)