Is er binnenkort iemand jarig? Geslaagd voor een opleiding? Of heb je een andere reden om iemand te feliciteren? Gefeliciteerd bier is het ideale cadeau om te geven. Via hopchecker vind je een hele hoop bieren die je heel goed cadeau kunt doen en waar de ontvanger blij mee zal zijn. (En jij vast ook!)

Grote flessen gefeliciteerd bier

Feliciteer iemand met een extra grote fles bier. Vooral bij 75 cl flessen heb je flinke keus om een mooi gefeliciteerd bier uit te zoeken. Daar zitten betaalbare bieren bij van ongeveer € 5,00 tot meer exclusieve bieren van € 20 of meer. Een kado voor ieder budget dus.  Of verras iemand met een echte rammer van een fles. Je kunt ‘m zelf opdrinken met de jarige, want dat red je niet alleen. Zo heb je er zelf ook nog wat aan!

   Geef allerlei bieren kado

   Kun je niet kiezen welk bier kado te geven? Geef dan niet één, maar een heleboel bieren kado! Bierpakketten zijn daar uitermate geschikt voor. Als je weet van welk bier iemand houdt, kies dan voor dat soort bieren van verschillende brouwerijen. Als je twijfelt of iemand geen voorkeur heeft, kies van voor een mixpakket.

   Tapvaten om een feestje te bouwen

   Als je echt spectaculair wilt doen en er ter plekke een feest van wilt maken, overweeg dan eens een tapvat. Tapvaten met ‘gewoon’ pils kende je waarschijnlijk al. Wist je dat er tegenwoordig ook tapvaten zijn met allerlei soorten speciaal bier? Zo smaakt het bier nog beter en komt de stemming er op je feestje lekker in.